L’embargament plana sobre la infanta Cristina

No ha dipositat els 2,5 milions d'euros en el termini marcat
Sense títol
Sense títol

Aquesta setmana, el Tribunal Suprem ha tombat la demanda de paternitat de la belga Ingrid Sartiau, que volia ser reconeguda com a filla del rei Joan Carles de Borbó, però malgrat això l’entorn dels reis d’Espanya en exercici acumula problemes judicials.

Embargament
La infanta Cristina de Borbó no ha dipositat abans del termini fixat -les 15 hores del 8 d’abril passat- els 2,5 milions d’euros de fiança per pagar la responsabilitat civil i les multes que es puguin derivar del cas Nóos. Així doncs, s’espera que el jutge instructor José Castro demani durant les pròximes setmanes un llistat de béns amb què la germana del rei Felip respondrà a les fiances imposades.

Fonts jurídiques indiquen que el procés d’embargament -contra béns, salaris, fons, actius- es pot detenir malgrat que s’ha esgotat ja el termini per efectuar el dipòsit. Si la infanta Cristina diposités els diners, s’aturaria el curs de l’embargament. Ara per ara, això depèn de si aconsegueix vendre la casa de Barcelona on ha viscut amb Iñaki Urdangarin, ubicada a Pedralbes.

Alçament de béns
D’altra banda, tres familiars de la reina Letizia aniran a judici. En concret, el seu pare, una àvia i una tieta seran jutjats a Oviedo per un presumpte alçament de béns. L’acusació particular demana 2 anys i 6 mesos de presó per a tots tres i sengles inhabilitacions per a càrrecs d’administradors o apoderats de persones jurídiques per a Jesús Ortiz, pare de la reina, i Henar Ortiz, tieta d’ella.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari