Camps i Ros es tiren els trastos pel cap

Ella l'acusa d'irregularitats i represàlies; ell a ella, de venjar-se per la seva destitució
angel ros marta camps
angel ros marta camps

El conegut enfrontament entre Àngel Ros i Marta Camps ha adquirit una hostilitat formal mai vista a partir de la destitució d’ahir, quan queden tres mesos per les eleccions municipals.

L’exprimera tinent d’alcalde de Lleida ha anunciat aquest divendres que ha informat la Justícia de suposades irregularitats de Ros i el seu equip de Govern -del que ella formava part- en el pagament de dietes, sous i complements i en contractacions. Entre aquestes despeses ha especificat una de més de 36.000 euros en “fulards i corbates de disseny” i una altra de 12.000 euros en un viatge a Hannover, i ha mostrat factures de protocol que troba excessives.

El paer ha negat les acusacions i considera que Camps s’està venjant per la seva destitució. Camps diu haver patit durant el darrer any i mig “pressions”, “ostracisme” i un “linxament” per denunciar les suposades irregularitats, període en el qual Ros explica que ha perdut la seva confiança en ella, fet amb què ha motivat la destitució.

Tanmateix Camps ha apuntat que el paer la vol destruir progressivament i que ha aprofitat que EL TRIANGLE va publicar una informació que vincula la família de l’exregidora amb la concessió a un empresari de la trama Gürtel per fer-la fora, quelcom que ella considera una represàlia per no renunciar a entrar a la llista del PSC a les municipals. Camps, a banda de negar la veracitat de la notícia, ha arribat a dir en un comunicat que “tots els indicis apunten, ara més que mai, a haver estat preparada i fabricada ad hoc per justificar la destitució de les meves responsabilitats públiques”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides