Curto revela que Esperanza Aguirre va autoritzar les targetes ‘black’

L'exdiputat mostra l'acta del consell d'administració de Caja Madrid
Aguirre i Rato
Aguirre i Rato

L’exdiputat del PP, Josep Curto, ha revelat, a Catalunya Ràdio, l’acta del consell d’administració de Caja Madrid, del 30 d’octubre de 1995, mitjançant la qual es decideix donar les targetes visa ‘black’ a dirigents de l’entitat, i que demostra que Esperanza Aguirre les va autoritzar.

El jutge de l’Audiència Nacional, Fernando Andreu, ha imputat 78 antic membres del Consell d’Administració exdirectius de Caja Madrid per l’ús que van fer de les targetes i que van suposar despeses per a l’entitat de 15,2 milions entre el 2003 i el 2012.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides