El Fiscal demana que s’investigui Rosell i el Barça per tres delictes

I també requereix un procediment separat per a Bartomeu
Rosell i Bartomeu
Rosell i Bartomeu

La Fiscalia ha demanat al jutge Pablo Ruz que tanqui la instrucció del ‘cas Neymar’ i senti al banc dels acusats el FC Barcelona, com a persona jurídica, i el seu expresident Sandro Rosell per dos delictes fiscals i un delicte societari en el fitxatge del jugador brasiler. El Fiscal de l’Audiència Nacional considera Rosell responsable dels tres delictes, i el Barça de les dues irregularitats fiscals.

Fiscalia també ha demanat el jutge que investigui, en un procediment separat, l’actual president del Barça, Josep Maria Bartomeu, per un presumpte delicte fiscal en l’exercici de 2014, del qual també hauria de respondre l’entitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides