El TSJC veu “inacceptable” donar credibilitat a ‘Ciutat Morta’

El Tribunal lamenta les "desqualificacions gratuïtes" a la Justícia arrel de l'emissió del documental pel C33
Ciutat Morta al festival de cinema de Sant Sebastià
Ciutat Morta al festival de cinema de Sant Sebastià

La Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en una sessió celebrada el 27 de gener arran de la “polèmica social i mediàtica” –diu el mateixa TSJC- suscitada per l’emissió del documental ‘Ciutat Morta’ considera que va actuar “rigorosament amb els estàndards constitucionals exigits per al venciment del dret a la presumpció d’innocència dels acusats”. També entén que les denúncies per maltractament i lesions dels condemnats pel 4-F va ser “objecte d’una investigació suficient i adequada”.

El TSJC “lamenta les desqualificacions gratuïtes que s’han fet a la jutge d’Instrucció. No és acceptable que es doni credibilitat a un document audiovisual o a les declaracions de persones interessades sense que tan sols s’hagin examinat les resolucions judicials sorgides d’un procés que va complir amb totes les garanties exigibles”.

El Tribunal també recorda que en l’acte de judici oral van declarar una cinquantena de persones entre acusats, testimonis i pèrits.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides