L’alcalde d’Alcanar és detingut en una operació anticorrupció

La Guàrdia Civil investiga una trama delictiva d'empresaris i càrrecs públics
Sense títol
Sense títol

L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, i el regidor d’Urbanisme del municipi, Manel Martí, tots dos d’ERC, han estat detinguts aquest dijous per la Guàrdia Civil en el marc de la operació Carraus. A la recerca d’evidències d’una possible trama corrupta, agents de la Guàrdia Civil han estat escorcollant aquest dijous l’Ajuntament d’Alcanar (Montsià), amb especial atenció a les àrees d’Urbanisme i Serveis Tècnics

El jutjat d’Instrucció número 4 d’Amposta i la Fiscalia de Tortosa investiguen una suposada estructura delictiva organitzada on participarien diversos empresaris d’Alcanar i càrrecs municipals. Al consistori d’aquesta localitat, els agents han cercat proves d’aquesta trama i de delictes continuats (del 2008 al 2013) contra Hisenda i contra l’Administració de Justícia amb relació a concursos públics d’obres, a concessions de llicències d’obres i a la compravenda d’una finca a Mas d’En Serra.

A més de Montserrat i Martí, retinguts dins en consistori, els agents de la Guàrdia Civil han detingut a tres empresaris d’Alcanar que estarien vinculats a la suposada trama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides