Homs distorsiona la imatge d’unitat

ERC s'indigna per la suposada data de caducitat de la consulta
Francesc Homs
Francesc Homs

“Sorpresos i descol·locats” han quedat els dirigents d’Esquerra Republicana després de l’anunci fet aquest mateix dilluns pel portaveu del Govern català, Francesc Homs, de posar data de caducitat als preparatius de la consulta: el termini màxim per decidir amb garanties si el 9-N es treuen les urnes al carrer és el 15 d’octubre, segons Presidència.

La portaveu republicana, Anna Simó, ha assegurat que la reunió de divendres passat a Palau entre els representants favorables a la celebració de la consulta no es va fer cap referència a una data límit. És més, els partits van pactar “totes les garanties democràtiques fins al 9 de novembre”. El soci de Govern espera, doncs, explicacions de Govern.

L’oposició també ha trigat poc a sortir a la palestra per les declaracions del portaveu del Govern. El diputat del PP, Enric Millo, ha considerat “absurd” que Homs comenti que entre els dies 13 i 15 d’octubre se sabrà si es fa efectiva la consulta quan, segons el popular, les “garanties democràtiques ja no hi són”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides