Homs distorsiona la imatge d’unitat

ERC s'indigna per la suposada data de caducitat de la consulta
Francesc Homs
Francesc Homs

“Sorpresos i descol·locats” han quedat els dirigents d’Esquerra Republicana després de l’anunci fet aquest mateix dilluns pel portaveu del Govern català, Francesc Homs, de posar data de caducitat als preparatius de la consulta: el termini màxim per decidir amb garanties si el 9-N es treuen les urnes al carrer és el 15 d’octubre, segons Presidència.

La portaveu republicana, Anna Simó, ha assegurat que la reunió de divendres passat a Palau entre els representants favorables a la celebració de la consulta no es va fer cap referència a una data límit. És més, els partits van pactar “totes les garanties democràtiques fins al 9 de novembre”. El soci de Govern espera, doncs, explicacions de Govern.

L’oposició també ha trigat poc a sortir a la palestra per les declaracions del portaveu del Govern. El diputat del PP, Enric Millo, ha considerat “absurd” que Homs comenti que entre els dies 13 i 15 d’octubre se sabrà si es fa efectiva la consulta quan, segons el popular, les “garanties democràtiques ja no hi són”.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari