Qui ha venut el seu fill a canvi d’accedir a una Wi-Fi?

Sense títol
Sense títol

Poques són les persones que llegeixen la lletra petita dels contractes. Un experiment fet a Londres demostra que gairebé ningú es mira els termes i condicions als quals es compromet per accedir, en aquest cas, a una xarxa Wi-Fi. La majoria de ciutadans van acceptar la ‘Clàusula Herodes’, per la qual havien d’entregar el seu primogènit per accedir a una xarxa sense fils al centre de la capital britànica.

“El firmant accedeix a entregar el seu primer fill per a tota l’eternitat”, deia la clàusula de l’experiment que es va dur a terme el juny passat, explica ‘The Guardian‘, i que pretenia conscienciar la ciutadania a l’hora d’acceptar unes clàusules que són d’obligat compliment. La companyia F-Secure, promotora de l’experiment, ha aclarit però que no es quedarà cap fill.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides