Pedro Sánchez, l’antipopulista que truca a ‘Sálvame’

El nou líder del PSOE intervé per parlar del Toro de la Vega i demanar el vot al presentador
pedro sanchez
pedro sanchez

Ha marcat distàncies amb Podemos, sense citar aquest partit, tant com ha pogut. Ha dibuixat la silueta política del ‘nou’ PSOE en termes d’incompatibilitat amb el PP i amb “el populisme” i ha rebutjat la consulta del 9N. I quan li pregunten reiteradament per un possible pacte amb la formació que lidera Pablo Iglesias en una entrevista a Antena 3, respon que no pactarà amb el populisme.

En canvi, el nou estendard del socialisme espanyol, el menys assetjat per la dreta mediàtica que es recorda en molt temps, no té manies a l’hora de promocionar-se a la televisió en un programa del cor líder de la seva franja horària. En concret, va intervenir trucant per telèfon al presentador de Sálvame, Jorge Javier Vázquez, per convèncer-lo que segueixi votant el PSOE.

El tema de la conversa va ser el polèmic Toro de la Vega, tradició de la localitat de Tordesillas (Valladolid) que consisteix a perseguir i matar un toro amb llances. L’alcalde d’aquest municipi és socialista i defensa aquesta tradició, motiu pel qual el presentador, Vázquez, va assegurar que deixaria de votar el PSOE. De seguida, el líder del PSOE va trucar (es percebia la seva veu, no allò que deia) i va exposar la seva condició d’antitaurí i, suposadament, també un seguit de propostes que, aparentment, van satisfer el seu interlocutor. Posteriorment, la passejada de Sánchez pels platós va continuar, de cos present, a l’espai d’humor El Hormiguero.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari