Quants assessors independentistes té Endesa?

Madi_campanya
Madi_campanya

Nou dels tretze membres del consell assessor d’Endesa tenen un marcat perfil catalanista.

1. David Madí: Ex mà dreta d’Artur Mas. 2. Josep Maria Álvarez: secretari general de la UGT a Catalunya, partidari del dret a decidir. 3. Germà Bel Queralt, participa al film pro independentista Endavant d’Issona Passola. 4. Carles Sumarroca Claverol, vicepresident de COMSA-ENTE i presumptament implicat en casos de corrupció del clan Pujol. 5. Joan Carles Gallego, secretari general de Comissions Obreres a Catalunya. 6. Albert Mitjà Sarvisé, de CDC. 7. Imma Tubella Casadevall, catedràtica de comunicació, 8. Joan Majó Cruzate, enginyer industrial actualment és vicepresident de la Fundació Jaume Bofill. 9. Joan Hortalà: president de la Borsa de Barcelona i conseller de BME, vinculat a ERC.

La resta són Joan Castells, president de l’asseguradora Fiatc, Javier Basso Roviralta, del PP, Alessandro Benuzzi, conseller delegat d’Outsourcing Italia S.R.L, i Esther Giménez-Salinas Colomer, rectora de la Universitat Ramon Llull, segons informació publicada per ‘El Confidencial’.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari