Dimas Gimeno Álvarez s’encara a CCOO

CCOO denuncia que algunes botigues de El Corte Inglés obligaran a treballar en diumenge.
El nou director general de El Corte Inglés, Dimas Gimeno
El nou director general de El Corte Inglés, Dimas Gimeno

La notícia ha saltat a Santander quan la FECOHT (Federació de comerç, hostaleria i turisme) ha denunciat que alguns establiments de El Corte Inglés faran treballar diumenge vinent, 10 d’agost, amb el salari ordinari i traslladaran el dia de descans a dilluns. A part de la clara vulneració als drets laborals la FECOHT lamenta que aquesta mesura: “No suposarà la creació de nous llocs de treball ni repercutirà en la millora de l’activació econòmica que busquem”.



Un tuït destapava unes hores abans la notícia quan alertava de la seva situació a El Corte Inglés: ” Treballem els diumenges de forma gratuïta. Ens acomiaden estant de baixa. Treballem cada cop més hores al mateix preu”. El tuït, que s’ha estès per tota Espanya és la primera esquitxada a Dimas Gimeno Álvarez, el nou director de la gran cadena i candidat per la Falange Española Independiente (EFI) en, com a mínim, tres ocasions: Dues en les eleccions generals i una tercera en les eleccions catalanes de 1999. Irònicament, el nou director general de El Corte Inglés pretenia netejar la imatge de la cadena per mirar d’apropar-la a la classe treballadora.



En un intent de silenciar la informació, un assessor de la propietat intel·lectual ha amenaçat a Facebook per utilitzar la imatge de El Corte Inglés que acompanya el tuït mencionat. Un intent que no ha servit de res i una situació que recorda a la patida a l’FNAC el passat 23 d’abril a Catalunya quan els seus treballadors van alertar d’una situació similar i van cridar al boicot demanant que no es compressin llibres a la gran superfície per Sant Jordi.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari