L’oposició durà Pujol a comparèixer al Parlament

CiU no signa a favor de la petició
Jordi Pujol
Jordi Pujol

El suport d’ERC, soci de Govern de CiU, ha estat la cirereta en la petició conjunta dels partits de l’oposició per fer que Jordi Pujol comparegui al Parlament per explicar perquè la seva família ha tingut diners sense regularitzar a l’estranger durant 30 anys.

Tots els partits de la cambra, excepte CiU, han signat la petició, que es votarà -i previsiblement s’aprovarà per majoria- aquest dijous durant la Junta de Portaveus Extraordinària. L’expresident català, en cas d’aprovar-se, compareixeria durant l’agost, amb la convocatòria de la Diputació Permanent, o bé el setembre, a l’inici del nou curs parlamentari.

Els grups parlamentaris, excepte CiU, volen que Pujol doni explicacions davant la Comissió d’Afers Institucionals. Per això, la seva compareixença probablement es retardarà fins que tornin a funcionar les comissions, ja durant el proper període de sessions, cap a finals del setembre o principis de l’octubre.

Des de CiU, ha declarat Jordi Turull, consideren que Pujol, un cop ha renunciat als seus privilegis i càrrecs honorífics, només ha de respondre davant Hisenda i la Justícia.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari