Xoc a Twitter entre David Fernàndez i Mossos

El detonant, la condemna al sotsinspector que va agredir el diputat de la CUP
david fdez mossos
david fdez mossos

L’Audiència de Barcelona ha condemnat al sotsinspector dels Mossos d’Esquadra Jordi Arasa per haver colpejat reiteradament David Fernàndez, diputat de la CUP, durant el desallotjament de l’acampada dels indignats de la Plaça de Catalunya, l’any 2011. Arasa, absolt en un principi pel Jutjat número 4 de Barcelona, que no va trobar desproporcionada la seva acció, haurà de pagar una multa de 225 euros i una indemnització de 210 euros per lesions doloses. Fernàndez, que llavors no era encara diputat, assegura haver rebut onze cops i una puntada per part d’Arasa, que ha estat denunciat altres vegades per abusos policials.

El sindicat dels Mossos SME-CCOO i Fernàndez se les han tingut les darreres hores a Twitter per motiu de la condemna a Arasa. SME-CCOO ha manifestat: “Avui més que mai suport absolut al comanament de mossos denunciat per @HiginiaRoig [alias a Twitter de David Fernàndez]. Cumplir ordres ho paguen els agents,#comsempre”. La resposta del diputat de la CUP no ha trigat: “Denunciat no, condemnat en ferm. Per 11 cops. I responsable polític Felip Puig.”

SME-CCOO ha reiterat el seu suport a Arasa, qualificat de “gran policia” per aquest sindicat i per alguns usuaris de la xarxa de microblogging: “ànims comanament. Pagarem i acatarem. Evidentment. Ets un gran policía.#totshosabem”. Per la seva part, Fernàndez ha recordat que els cops que va rebre han estat els únics sancionats: “com sempre? Queden 56 ferits impunes.”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari