L’exregidor d’Hisenda de Cambrils admet que va robar 92.000 euros

Llobet deixa Unió i es compromet a tornar els diners
Ignacio González
Ignacio González

Enxampat i destituït del seu càrrec, l’exregidor d’Hisenda de Cambrils (Baix Camp) Ramon Llobet ha reconegut, finalment, que es va embutxacar almenys 92.000 euros desviats de fons municipals i ha anunciat, en un comunicat remès a TV3, que tornarà els diners. Tanmateix ha demanat disculpes i ha anunciat que abandonarà les files d’Unió Democràtica de Catalunya.

Aquest dijous l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, el va destituir del seu càrrec, una posició que Llobet havia aprofitat per dissimular transferències en benefici propi com si fossin nòmines o pagaments a proveïdors. Aquests fets es van produir entre el desembre del 2013 i el juny del 2014.

L’alcaldessa Dalmau va explicar que ho van saber dimarts, van demanar-li explicacions dimecres i que dijous -quan Llobet seguia sense dimitir ni tornar els diners- el van denunciar i el van fer fora. Segons ella, la malversació podria superar els 92.000 euros detectats fins ara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides