Quin conseller martiritza els fotògrafs?

Josep Maria Pelegrí aquest dimecres al Parlament
Josep Maria Pelegrí aquest dimecres al Parlament

El conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, martiritza els fotògrafs que s’apleguen al Parlament per documentar gràficament la informació que genera la cambra legislativa catalana. La raó és que el dirigent d’Unió Democràtica llegeix fil per randa els escrits que ha de pronunciar durant les seves intervencions i no aixeca mai la vista del paper. Ni per beure aigua. És per això que els fotògrafs es passen minuts amb les càmeres en posició de dispar a l’espera de caçar l’objectiu: la mirada del conseller.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides