Fainé es queda sense la seva mà dreta

CaixaBank cesa Juan María Nin i nomena Gonzalo Gortázar per a substituir-lo
Juan Maria Nin
Juan Maria Nin

Juan María Nin ha deixat de ser conseller delegat de CaixaBank després de set anys en el càrrec. El consell d’administració de l’entitat ha decidit aquest dilluns nomenar, en el seu lloc, Gonzalo Gortázar, qui fins ara era director general de CaixaBank i qui havia estat conseller delegat de Criteria.

Abans d’entrar a la primera entitat financera de Catalunya, Gortázar treballava per a Morgan Stanley. És Llicenciat en dret i ciències empresarials per ICADE i té un màster en administració d’empreses (MBA) per la INSEAD.

No ha estat l’únic canvi de noms en l’equip directiu de Caixabank, que també ha rellevat qui fins avui n’era el vicepresident, Javier Godó, per Antoni Masanell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides