Corbacho entorpeix el visionat d’un vídeo sobre Can Vies

David Fernàndez fa una petició extraordinària que la comissió denega
Espadaler i Corbacho
Espadaler i Corbacho

El president de la comissió d’Interior que s’ha celebrat aquest dijous al Parlament sobre la setmana de violència a Sants arran del desallotjament de Can Vies, Celestino Corbacho, ha entorpit el visionat d’un vídeo sobre les detencions practicades pels Mossos. El diputat de la CUP, David Fernàndez, ha demanat a la comissió que passés les imatges per considerar que contradient la versió dels fet relatada pel conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

Versions contradictòries entre Fernàndez i Espadaler sobre l’actuació dels Mossos d’Esquadra pels carrers de Sants durant la setmana posterior al desallotjament de Can Vies, que el diputat de la CUP ha volgut aclarir per mitjà del visionat d’un vídeo.

Però la proposta no ha prosperat perquè el president de la comissió, el socialista Celestino Corbacho, ha considerat que era una petició extraordinària fora de l’ordre del dia. “Si la comissió decideix que vol visionar un vídeo ara, endavant, però em sembla incongruent que ara aparegui una proposta ex-novo”.

Davant el silenci de la sala, el president ha considerat que la proposta de Fernàndez “no procedeix“.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari