ERC se’n riu de Camacho

La bancada republicana aplaudeix la intervenció de la presidenta del PP al Parlament
alicia_sanchez_camacho_mira_amunt
alicia_sanchez_camacho_mira_amunt

La bancada del grup del Partit Popular sol ser, juntament amb la de Ciutadans, la més cridanera de l’hemicicle parlamentari. Els diputats del PP són els que més exterioritzen el seu estat d’ànim i sovint reaccionen a la intervenció d’algun dels seus amb aplaudiments. Aquest dimecres de plenari, la bancada republicana ha aplaudit, amb sorna, la intervenció de la presidenta popular, Alicia Sánchez-Camacho.

Al marge del missatge sobre la legalitat de la consulta que Sánchez Camacho ha repetit dia rere dia, la presidenta del PP de Catalunya ha aprofitat la sessió de control al president Mas per recriminar-li allò que ella considera una intromissió d’ERC en les polítiques del Govern. Camacho ha afirmat que els “catalans no mereixen tornar a política de ruïna política i econòmica del tripartit” i ha demanat al president que “posi seny, aprofiti l’ocasió, no s’enroqui i no bloquegi el diàleg amb el Govern d’Espanya”.

Tan bon punt ha acabat la intervenció, els diputats del PP han aplaudit la seva presidenta, i de seguida s’hi han sumat els republicans que, amb determinació, han ovacionat Sánchez-Camacho. Artur Mas ha aprofitat el seu torn de rèplica per ironitzar amb el “canvi de majoria del Parlament, on fins i tot els diputats d’Esquerra l’aplaudeixen”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides