Pals i “humiliacions” a dojo sobre Guardiola

La premsa l'assenyala per l'eliminació del Bayern, golejat pel Madrid
Guardiola
Guardiola

La vàlua de Josep Guardola com a entrenador mai no havia estat tan discutida com ara. Contractat pel Bayern de Munic per implantar el vistós estil del FC Barcelona i donar continuïtat a la dinàmica guanyadora del seu predecessor, Jupp Heynckes, l’eliminació de la Lliga de Campions després d’un desastrós 0-4 contra el Real Madrid l’ha situat en el punt de mira de la premsa i els aficionats.

Diaris d’arreu del món parlen d’humiliació al Bayern i al tècnic de Santpedor, qui no havia perdut mai per més de dos gols com a responsable del Barça. Com fan molts altres periòdics, el sensacionalista Bild li carrega la major part del pes de la desfeta, mentre La Gazzetta dello Sport interpreta que “el tiqui-taca de Guardiola” ha quedat ridiculitzat pel tècnic blanc, Carlo Ancelotti.

El muniquès Süddeutsche Zeitung ha escrutat al detall les errades estratègiques de Guardiola -que ell ha assumit com a claus-, i Goal.com, per la seva part, exposa en un esmolat article que el tècnic català ha transformat l’equip triomfant de Heynckes en la pitjor versió del seu antic Barça.

Com mai abans, es discuteix la importància de la possessió, fonament de l’estil de Guardiola (i del joc del FC Barcelona i de la selecció espanyola), tema que ha centrat algunes preguntes de la roda de premsa d’ahir a Munic i bona part de les burles virals que s’escampen per Internet.

En aquest sentit, durant la roda de premsa Guardiola ha qüestionat que tingués jugadors adaptables a les seves idees. La darrera setmana, el president d’honor i llegenda del Bayern, Franz Beckenbauer, havia criticat l’estil de joc que desplega l’equip bavarès enguany: “la possessió no serveix de res, si el rival té oportunitats de gol”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari