Teodorín i Pujolet tenen una mateixa patologia

Tant el fill del president Obiang com l'hereu de l'expresident Pujol comparteixen una dèria: col·leccionar cotxes de luxe i de gran cilindrada
cotxes luxe
cotxes luxe

Hi ha un curiós paral·lelisme entre Teodorín Obiang, el fill del sàtrapa de Guinea Equatorial, i Jordi Pujol Jr., el fill gran del Molt Honorable president Jordi Pujol: la seva afecció desmesurada pels cotxes d’alta gamma. Teodorín Obiang està processat per la justícia francesa per “desviament de fons públics, desviament de diner, blanqueig, abús de béns socials i abús de confiança”. Per la seva banda, Jordi Pujol Ferrusola està en el punt de mira de l’Audiència Nacional per uns càrrecs molt semblants i la seva exdona, Mercè Gironés, ja ha estat imputada per “blanqueig de capitals”.

En el decurs de les investigacions, la policia francesa va requisar a Teodorín Obiang un total de nou cotxes de luxe a la seva residència de París: un Mercedes, un Rolls Royce, dos Bentley, un Porsche Carrera, un Ferrari 599 GTO, un Maserati i dos Bugatti, que van ser subhastats per ordre judicial. Per la seva banda, el jutge Pablo Ruz ha obert diligències per esbrinar la compra per part de Jordi Pujol Jr. d’onze cotxes d’alta gamma: tres Ferrari, tres Porsche, dos Mercedes, un Jaguar, un Lotus Elan SE i un Lamborghini Diablo.

La connexió automobilística que agermana el fill del dictador Obiang amb el fill del patriarca Pujol seria motiu d’una bona tesi psicològica i d’una sucosa anàlisi política.

LLEGEIX L’ARTICLE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER D’EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides