Quin diari centenari va canviar ahir de nom?

Comerç
Comerç

El ‘International Herald Tribune’ va publicar dilluns el seu últim número amb aquesta capçalera i a partir d’aquest dimarts ha passat a anomenar-se ‘The International New York Times’, com a part del projecte per impulsar a tot el món la marca del periòdic novaiorquès.

Fundat el 1887 pel propietari del ‘New York Herald’, James Gordon Bennett Jr., per mantenir informats els americans que vivien a Europa es va editar primer a París, després va començar a distribuir-se a Londres i d’aquí a la resta del continent, per finalment donar el salt a Àsia.

De fet, quan va néixer fa 126 anys es deia ‘Paris Herald’ i al llarg de la seva perllongada història ha anat canviant de nom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides