Sergio Flores, el nou líder andalusista

El polític malagueny que ha revolucionat la xarxa es defineix com un nacionalista andalús i antisistema
Sense títol
Sense títol

En els últims mesos Andalusia ha estat motiu de moltes portades dels mitjans de comunicació a escala estatal. El motiu? El cas dels ERO que esquitxa la Junta d’Andalusia governada pel PSOE, amb diversos exalts càrrecs implicats i que ha provocat la sortida de José Antonio Griñán de la presidència de la Junta. La jove i ambiciosa política Susana Díaz ha agafat el relleu de Griñán, i entre els partits polítics andalusos sona la música d’eleccions anticipades.

 

Per aquest motiu els partits ja comencen a preparar la maquinària interna per evitar que una convocatòria avançada dels comicis els agafi a contrapeu per afrontar la cursa electoral. Al Parlament andalús actual només tres formacions polítiques tenen representació: PP, amb 50 diputats; PSOE, amb 47 diputats; i Esquerra Unida Els Verds, amb 12 diputats. Tot i la victòria en escons dels populars, amb Javier Arenas com a candidat, el pacte entre socialistes i IU va deixar un cop més el partit de Rajoy sense l’anhelada presidència de la Junta d’Andalusia.

 

Un dels partits emblemàtics de la comunitat andalusa que no té representació parlamentària és el Partit Andalusista (PA), una formació històrica però que no passa pel seu millor moment pel que fa a resultats electorals. Actualment el secretari general és Antonio Jesús Ruiz, que aspira a ser candidat a la presidència de la Junta d’Andalusia amb l’objectiu de tenir presència parlamentària. El candidat oficialista a les primàries que farà aquest partit té un rival que li vol plantar cara amb pocs recursos, però amb molta empenta i imaginació.

El primer secretari del PA a la localitat de Ronda (Màlaga), Sergio Flores, serà el rival del secretari general del seu partit per ser candidat a la presidència de la Junta d’Andalusia. Després d’una intensa campanya per tot el territori ha aconseguit reunir els avals necessaris per participar en les primàries. Sergio Flores és un rara avis de la política. Ell es defineix com un nacionalista andalús i antisistema. En una llarga conversa amb EL TRIANGLE, Flores explica la seva visió de la política, de la situació d’Andalusia i també del procés sobiranista obert a Catalunya.

 

LLEGEIX LA INFORMACIÓ COMPLETA A L’EDICIÓ EN PAPER DEL SETMANARI EL TRIANGLE

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari