Un silenci a prova de 2 milions d’euros

El diari 'El Mundo' revela un contracte entre Sánchez Camacho i Vicky Álvarez per no divulgar la conversa de La Camarga
La Camarga
La Camarga

La líder del PP català, Alicia Sánchez Camacho, i l’examant de Jordi Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez es van comprometre a què si alguna de les dos divulgava detalls sobre el dinar que van mantenir al 2010 al restaurant La Camarga de Barcelona, hauria d’indemnitzar l’altra part amb dos milions d’euros, segons el contracte al qual ha tingut accés el diari El Mundo, que publica la informació en la seva edició d’aquest dijous.

 

El pacte estableix que les dues parts “declaren i reconeixen que tenen una de l’altra informació sensible que podria afectar el seu honor, intimitat i la pròpia imatge”. Així, “amb la finalitat de preservar aquesta informació en l’esfera íntima de cadascuna de les parts, i especialment el contingut de la conversa mantinguda al restaurant La Camarga el 7 de juliol de 2010 entre la Sra. Alicia Sánchez Camacho i la Sra. Victoria Álvarez Martín, les parts es comprometen a guardar secret“.

 

Igualment, Camacho i Álvarez van acordar “no divulgar a tercers” cap altre tipus d’informació sobre el cas, com “dades sobre clients investigats per Mètode 3” i “correus electrònics dels signants, així com informació privada continguda en suports digitals”.

 

“La difusió pública del contingut total o parcial de la informació generarà una pena pecuniària, sense discussió possible sobre la quantia, per import de dos milions d’euros a qui la difongui”, conclou el contracte signat per les participants en la conversa, la gravació de la qual va ser publicada en exclusiva per EL TRIANGLE al juliol passat, però va ser retirada a instàncies de la policia.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari