Moció de censura contra Rosell

Una plataforma de barcelonistes presentarà aquest dilluns una moció de censura contra el president del Barça
Sense títol
Sense títol

La plataforma d’aficionats culés ‘Go Barça‘ presentarà aquest dilluns una moció de censura a les oficines del Camp Nou contra Sandro Rosell i tota la seva junta directiva. Aquest grup de socis està relacionat amb ‘Consulta Barça’, una associació que pretén la convocatòria d’un referèndum en el club sobre les principals decisions.

En els últims mesos, ‘Go Barça’ s’ha mostrat combatiu amb Sandro Rosell. A finals d’agost li van enviar un burofax en el qual li demanaven explicacions sobre les informacions aparegudes en diferents mitjans de Brasil en les quals l’acusaven de cobrar importants comissions de la Federació brasilera de futbol a través de les seves empreses. La resposta que van rebre, en la qual els comminava a escoltar una entrevista concedida a una emissora de ràdio, va provocar la decepció d’aquesta plataforma.

Aquesta serà la tercera moció de censura que es presenta en la història del Barça. Les dos anteriors, presentada per ‘L’Elefant Blau’ contra Núñez i Oriol Giralt a Laporta, no van prosperar; encara que van estar l’inici del final de les seves èpoques com a presidents.

Segons els estatuts del club, una vegada presentada la sol·licitud de moció de censura, la directiva té cinc dies hàbils per donar les paperetes necessàries als socis que volen dur-la a terme, els quals hauran d’aconseguir en 14 dies hàbils la signatura del 5% de socis del club.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari