Rahola amb les autoritats a la Via Catalana

La periodista Pilar Rahola participa a la Via Catalana al costat de les autoritats polítiques a la Plaça Sant Jaume
Rahola
Rahola

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha participat a la Via Catalana cap a la Independència, a la plaça Sant Jaume de Barcelona, al costat de les autoritats polítiques de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya que s’han sumat a la cadena humana organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

 

Rahola s’ha situat en el tram de la Via Catalana reservat pels dirigents polítics de la Generalitat de Catalunya i del consistori barceloní. La popular periodista i tertuliana ha unit les seves mans a la cadena a pocs metres de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, del conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, del regidor d’Unitat per Barcelona, Joan Laporta, i del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, entre d’altres autoritats.

 

Al final de l’acte Pilar Rahola i la resta de personalitats han cantat l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors, amb la resta de ciutadans que hi havia presents a l’acte.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari