30 milions d’euros per a l’Estat Major de Defensa per viatjar en avió

El BOE anuncia l'adjudicació d'un contracte perquè l'Estat Major de la Defensa es gasti 30 milions d'euros per desplaçar-se amb Air Europa
Jemad
Jemad

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) d’aquest dimarts ha publicat l’anunci d’un contracte adjudicat a la companyia Air Europa per 30 milions d’euros amb la finalitat de transportar per via àrea el personal de l’Estat Major de la Defensa (Jemad) a zones de “desenvolupament d’operacions o de realització d’exercicis o d’altres tipus d’activitats”.

 

L’adjudicació pública d’aquest contracte licitat pel Ministeri de Defensa es va formalitzar el passat 17 de juliol, segons es detalla en el BOE, a l’empresa àrea Air Europa com a guanyadora del concurs d’ofertes presentades, per haver complert “amb els requisits i necessitats establertes” en el conjunt de clàusules administratives i prescripcions tècniques.

 

Una nova adjudicació per una quantitat elevada de diners que s’endú el Ministeri de Defensa, després que la setmana passada el BOE anunciés una despesa prevista de 4.791.600 euros en l’adquisició de gavardines per l’exèrcit espanyol de terra. Això cal sumar-hi els 230.000 euros que es gastarà el Govern espanyol en vestits d’etiqueta militars i els 944.000 euros per un servei de manteniment d’armes que s’ha adjudicat l’empresa INDRA. Una ‘minúcia’ comparat amb el crèdit especial concedit al Ministeri de Defensa per un valor de 877 milions d’euros, que anirà destinat a la compra de míssils, fragates, bucs, helicòpters i carros de combat militar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides