El Parlament debatrà els pressupostos el 29 d’agost

La Cambra catalana obre aquest estiu per escoltar el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell i el Síndic de Greuges, Rafael Ribó
dipoutació permanent
dipoutació permanent

L’hemicicle parlamentari escoltarà el 29 d’agost les explicacions del conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, sobre la pròrroga pressupostària que ha decidit executar el Govern, després de conèixer el sostre de dèficit fixat pel Ministeri d’Hisenda. El mateix dia, el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, tornarà a exposar el seu informe sobre la malnutrició infantil. Però ho farà sol, després que CiU i ERC hagin vetat les compareixences dels consellers d’Economia, Eduació i Benestar Social.

 

Un estiu més, i van tres, la Diputació Permanentparlamentària farà que el Palau de la Ciutadella obri a l’estiu, abans que s’enceti la legislatura. El dirigent d’Economia compareixerà el dijous 29 per explicar la pròrroga dels Pressupostos de la Generalitat acordada en l’última reunió del Govern de la setmana passada.

 

La Junta de Portaveus reunida aquest dimarts també ha decidit que Ribó torni a explicar a la cambra l’informe sobre malnutrició infantil a Catalunya que ha aixecat polseguera aquesta darrera setmana.

 

Però tot i que l’oposició feia dies que reclamava la presencia dels consellers d’Economia, Educació i Benestar Social per aclarir la polémica amb el Síndic a la Cambra, convergents i republicans han vetat aquest punt, i han que cap conseller comparegui per donar explicacions.

 

L’informe presentat aquest mateix agost per Ribó alerta que hi ha 50.000 nens amb problemes de nutrició a Catalunya. Infants que mengen carn o peix menys d’un cop cada dos dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides