Olli Rehn no accepta comentaris

El comissari europeu d'Afers Econòmics i Monetaris s'atreveix a demanar una rebaixa dels sous a Espanya al seu bloc amb una cita de Bob Dylan
Olli Rehn
Olli Rehn

El comissari d’Afers Econòmics i Monetaris, el finlandès Olli Rehn, ha utilitzat el seu Bloc per comunicar el seu suport a l’anunci del Fons Monetari Internacional que caldria retallar un 10% el sou dels treballadors espanyols. El Bloc el va crear l’abril i hi ha publicat vuit articles, sense cap mena de periodicitat. El que més destaca de la pàgina personal del comissari finlandès és que no accepta comentaris, a diferència dels blocs dels altres blocs de representants europeus, que sí que admeten aquesta via d’interactuar-hi.

Diversos periodistes i funcionaris europeus li han demanat que l’obri a les opinions externes, però ell s’ha negat. És un home irascible i no accepta les critiques i els seus col•laboradors han de fer mans i mànegues per dissimular les seves enrabiades. De moment, el seu Bloc continua sent un exemple de la manca de transparència amb què ens obsequia la Unió Europea els darrers temps.

En el post que serveix per demanar la rebaixa dels salaris espanyols, Rehn s’atreveix a obrir el text amb una cita d’uns dels artistes més compromesos amb els moviments socials del segle passat, Bob Dylan. “Something is happening here. But you don’t know what it is. Do you, Mr. Jones?” (Alguna cosa està passant aquí. Però tu no saps què és. Ho sap, senyor Jones?), diu la lletra de la cançó de Dylan Balad of a thin man.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides