Quin assessor de Rajoy ha quedat tocat després de la compareixença?

Sense títol
Sense títol

Els assessors de Mariano Rajoy es dividien entre els partidaris que donés la cara i els que preferien amagar-lo a les ombres. Finalment, la pressió popular i política va obligar el president a comparèixer al parlament espanyol i, encara que no va convèncer a la majoria, la imatge de Rajoy no va quedar pitjor del que estava abans d’enfrontar-se a les preguntes dels diputats.

El principal valedor de la tàctica del silenci, Pedro Arriola, també és qui acostuma a preparar els discursos al president del govern, però en aquesta ocasió va quedar apartat de la labor, que va comandar la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides