Quina és l’única secció del Barça que té patrocinador per a l’any vinent?

Rosell presenta nova samarreta a Mas
Rosell presenta nova samarreta a Mas

El FC Barcelona i l’empresa Regal Assegurances han arribat a un acord per no renovar el patrocini de la secció de bàsquet, que acabava el 30 de juny vinent. En handbol, el club està pendent d’Intersport, el contracta del qual també acaba aquest mes, mentre que l’equip d’hoquei patins ja ha jugat sense patrocinador la darrera temporada. A dia d’avui, només el futbol sala té signat un acord de patrocini amb Alusport, que finalitza el 2014. Davant d’aquesta situació, el Barça no descarta buscar un espónsor global per a totes les seccions. Això sense oblidar que la samarreta del primer equip de futbol, després d’un any amb Qatar Foundation, passarà a lluir el logotip de Qatar Airways.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides