L’OAC investiga contractes de l’era Trias als Rakosnik

'Ballen' 1,4 ME a l'IMI i les adjudicacions a dit a Seidor i Vass, vinculades a la família política d'Artur Mas, estan en el punt de mira
vives
vives

L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha sol·licitat a l’Ajuntament de Barcelona informació relativa als contractes que es van atorgar a dit durant l’etapa de Xavier Trias com a alcalde a empreses on han treballat membres de la família Rakosnik, la família política de l’expresident Artur Mas, publica El Periódico.

Antifrau té en el seu punt de mira el grup Seidor, a la qual hi va treballar Joan Antoni Rakosnik, cunyat de Mas. Així mateix, es troba sota la lupa la contractació a dit de la consultora Vass, on consta com a apoderada una neboda d’Artur Mas i Helena Rakosnik.

Tant Seidor com Vass, d’altra banda, van obtenir sucoses adjudicacions del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) quan Mas va esdevenir president de la Generalitat. El Govern d’Ada Colau xifra en 1,4 milions l’import de les factures encara pendents d’aclarir corresponents a l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), que durant l’etapa de Trias es trobava sota el control d’Antoni Vives.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari