L’OAC investiga contractes de l’era Trias als Rakosnik

'Ballen' 1,4 ME a l'IMI i les adjudicacions a dit a Seidor i Vass, vinculades a la família política d'Artur Mas, estan en el punt de mira
vives
vives

L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha sol·licitat a l’Ajuntament de Barcelona informació relativa als contractes que es van atorgar a dit durant l’etapa de Xavier Trias com a alcalde a empreses on han treballat membres de la família Rakosnik, la família política de l’expresident Artur Mas, publica El Periódico.

Antifrau té en el seu punt de mira el grup Seidor, a la qual hi va treballar Joan Antoni Rakosnik, cunyat de Mas. Així mateix, es troba sota la lupa la contractació a dit de la consultora Vass, on consta com a apoderada una neboda d’Artur Mas i Helena Rakosnik.

Tant Seidor com Vass, d’altra banda, van obtenir sucoses adjudicacions del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) quan Mas va esdevenir president de la Generalitat. El Govern d’Ada Colau xifra en 1,4 milions l’import de les factures encara pendents d’aclarir corresponents a l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI), que durant l’etapa de Trias es trobava sota el control d’Antoni Vives.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides