“L’única tercera via que necessita Catalunya és la de Rodalies”

La CUP obliga Mas a esvair dubtes, i el president aclareix que "de via només n'hi ha una"
Arrufat
Arrufat

La CUP ha arrencat aquest dimecres el compromís del president Mas de complir la resolució parlamentària signada fa dues setmanes per la majoria de diputats catalans sobre l’exercici del dret a decidir per consultar la ciutadania sobre la independència de Catalunya. “De via només n’hi ha una”, ha deixat clar Mas, davant els darrers anuncis d’Unió, PP i PSC de vies alternatives a la independentista.

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha demanat al president, com a interlocutor de les negociacions que la Generalitat manté amb l’Estat i la resta de partits per tirar endavant la consulta i la tercera via federal, que es posicioni i deixi clar per quina opció treballarà el Govern. Mas ha replicat sense donar peu a dobles interpretacions.

“De via només n’hi ha una, que és la que va aprovar quest Parlament en forma de resolucions, aquestes són les que manen i suposo que tots estem d’acord en seguir allò que vam votar”, ha argumentat Mas el posicionament de l’Executiu a favor de realitzar la consulta.

“La resolucions es van aprovar per àmplia majoria, doncs deixem-nos d’històries“, ha deixat clar el president, després que en el torn de rèplica de la sessió de control del Parlament, Arrufat l’interpel·lés sobre “el recorregut” de les negociacions amb Madrid. “La gent no ha sortit al carrer per preguntar sobre l’autonomia de Catalunya sinó sobre la independència. I l’única tercera via que necessita Catalunya és la de Rodalies”, ha etzibat el diputat.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari