Dimiteix la secretària d’Estat de Transports pel nyap dels trens de Cantàbria i Astúries

També plega el president de Renfe perquè els combois no cabien pels túnels

Isabel Pardo de Vera

Foto: ACN, Laura Rodríguez

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha acceptat aquest dilluns les dimissions d’Isabel Pardo de Vera, fins ara secretària d’Estat del mateix ministeri, i d’Isaías Taboas, president de Renfe, pel nyap dels trens de Cantàbria i Astúries que no cabien pels túnels, ha avançat la Cadena SER.

Pardo de Vera i Taboas pleguen després que, aquest 6 de febrer, fossin destituïts el responsable d’inspecció i tecnologia d’Adif i el gerent dels trens de Cantàbria. La decisió ha transcendit coincidint amb la reunió entre la ministra Raquel Sánchez, el president d’Astúries, Adrián Barbón, i el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, els governs dels quals es van queixar públicament per l’error en el disseny dels combois.

El Parlament de Cantàbria havia aprovat una proposició no de llei per exigir destitucions pel retard en les obres i el lliurament dels trens de Rodalies. En particular, reclama que la posada a punt d’aquest transport no trigui fins més enllà del primer trimestre del 2025. El ministeri, per la seva part, havia anunciat una auditoria sobre els errors en el disseny dels trens.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari