Munté, disposada a ser l’alcaldable de Junts a Barcelona

L’exvicepresidenta de la Generalitat preveu que el partit tingui candidat abans de les vacances

Neus Munté
Neus Munté

Foto: JxCat

Neus Munté s’ha mostrat disposada a ser la candidata de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Barcelona. La regidora i exvicepresidenta de la Generalitat ha manifestat aquest cap de setmana, en una entrevista a Ràdio Hostafrancs, que no descarta assumir el relleu d’Elsa Artadi, a la qual considera “una gran candidata”, la qual va deixar la política setmanes enrere.

En concret, ha dit que “quan algú s’estima la ciutat, la política municipal i fa tres anys que hi treballa amb un equip fantàstic no pot descartar res”, per bé que ha reconegut que un mes enrere no s’hauria plantejat la possibilitat de ser l’alcaldable de Junts a la capital catalana. “Això no va d’individualitats o de desitjos personals. Això va d’equips i de feines molt compartides”, ha assenyalat.

En la mateixa entrevista, Munté ha respost que la previsió és que Junts hagi triat un nou candidat a l’alcaldia de Barcelona abans de les vacances d’estiu. “En les pròximes setmanes haurem de combinar la segona part del congrés de Junts amb aquest treball”, segons la regidora, que ha recordat, això sí, que la darrera paraula correspondrà a la militància de Junts a Barcelona.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari