El PSC es desmarca de la comissió d’investigació sobre Pegasus al Parlament

Romero considera que "no és la via" adequada i defensa els mecanismes posats en marxa pel Govern central

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, i el president del grup parlamentari socialista, Salvador Illa

Foto: @aliciarll

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha anunciat aquest dimecres que el seu partit votarà en contra de la creació d’una comissió d’investigació sobre l’afer Pegasus a la Cambra catalana, proposada per ERC, Junts, la CUP i En Comú Podem. Romero ha considerat que “no és la via” adequada per aclarir el presumpte espionatge, perquè “les persones que podrien comparèixer no ho faran o no podran explicar moltes coses”.

La socialista ha destacat que el Govern central ja ha posat en marxa altres mecanismes i, en aquest sentit, ha reiterat el seu suport a l’Executiu de Pedro Sánchez. “Després de tres anys estant aturada, s’ha posat en marxa la comissió de secrets oficials, comença una investigació del Defensor del Poble i una investigació interna al CNI”, ha assenyalat Romero.

La portaveu del PSC ha defensat que la comissió d’investigació al Parlament no seria “prudent i responsable”, i ha retret als socis del govern de la Generalitat, ERC i Junts, que no hagin apostat per aquest mecanisme en altres casos. “Per què ara sí i altres vegades no?“, s’ha preguntat Romero, que ha afegit que “s’hauria de seguir el mateix criteri sempre”.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari