Reorganització dels càrrecs socialistes a l’Ajuntament de Barcelona

Mobilitat passa a mans de Laia Bonet, Rosa Alarcón serà la portaveu del PSC i Pau Solanilla el comissionat de Promoció

Rosa Alarcón, Jaume Collboni, Laia Bonet i Pau Solanilla

Foto: @jaumecollboni

El primer tinent d’alcalde de l‘Ajuntament de Barcelona i líder del PSC a la capital catalana, Jaume Collboni, ha anunciat aquest divendres diversos canvis en el grup socialista municipal amb l’objectiu de fer una millor actuació de Govern. La novetat més destacada és el relleu en l’àrea de Mobilitat, que passa de la regidora Rosa Alarcón a la tercera tinent d’alcalde, Laia Bonet.

Amb aquest canvi, Collboni pretén aconseguir un equilibri jeràrquic entre Barcelona en Comú i el PSC, i que les persones de referència en aquest àmbit -cabdal pel Govern municipal actual- siguin dues tinents d’alcalde: Janet Sanz pels comuns, i Bonet pels socialistes.

Bonet, a més de ser responsable de Mobilitat, serà també la presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona; mentre que Alarcón es convertirà en la portaveu del PSC al consistori, a més de mantenir el seu càrrec com a regidora del districte d’Horta Guinardó. D’altra banda, Pau Solanilla s’incorporarà com a comissionat de Promoció de la ciutat.

La reorganització ha estat consensuada amb l’alcaldessa, Ada Colau, i, segons ha explicat el consistori en una nota de premsa, pretén “reforçar el posicionament estratègic de Barcelona en el context postcovid”.

(Visited 350 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari