Ayuso afirma que Sánchez vol un poder “sense control ni contrapesos”

La presidenta madrilenya creu que líder del PSOE ha entonat un "o amb mi o contra mi" decidint no dimitir

Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid, la popular Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dilluns que el president del govern central, el socialista Pedro Sánchez, aspira a un poder “sense control i sense contrapesos” i funciona amb la màxima de “o amb mi o contra mi”. “Ara comencem una etapa molt més dura, si és possible, per tot aquell que suposi un contrapès a aquest govern que no coneix els límits”, ha assegurat la dirigent popular en un discurs poc després que el president espanyol anunciés que havia decidit no dimitir malgrat les acusacions contra la seva dona. Segons Díaz Ayuso, Sánchez hauria de donar menys discursos i més rodes de premses amb preguntes i periodistes per donar explicacions.

Ayuso ha apuntat que “per mi no ha sigut cap sorpresa, ja vaig dir que el president estava aprofitant cinc dies per veure com atacava als jutges, als partits polítics i a la premsa independent”. En aquest sentit, ha manifestat que Sánchez no pot parlar de “decència política” quan usa totes les eines i institucions per “atacar i perseguir” “jutges, periodistes i adversaris”.

Per la presidenta madrilenya, no hi havia cap opció que Sánchez dimitís tenint en compte que viu “amb quatre palaus, dos Falcons, un Puma i mil assessors” i “total impunitat”. “Parla de descrèdit quan no ha fet altra cosa que perseguir l’adversari polític i fer servir les institucions contra familiars i entorns”, ha reblat Ayuso.

Almeida: “Ni amb aigua calenta”
La presidenta madrilenya, que ha comparegut per valorar l’anunci de Sánchez, s’ha anticipat al líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que ha citat els mitjans a les 13:30 h per donar la seva visió sobre la decisió de Sánchez. Per la seva part, l’alcalde de Madrid, el popular José Luis Martínez-Almeida, ha fet un missatge a X on ha dit que el president espanyol no marxa “ni amb aigua calenta”.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari