El PPC traslladarà a Rull que no donarà suport a la investidura d’Illa

Rodríguez defensa que cal "millorar" el finançament, però rebutja que "Catalunya tingui privilegis"

El secretari general dels populars catalans, Santi Rodríguez (Premsa PP)

El PPC traslladarà aquest dimarts al president del Parlament, Josep Rull, que no donarà suport a una hipotètica investidura del socialista Salvador Illa “perquè no és de fiar”. Així ho ha assegurat aquest dilluns el secretari general dels populars catalans, Santi Rodríguez, en una entrevista a RTVE, on ha considerat “pràcticament impossible” una abstenció a un govern del PSC.

D’altra banda, sobre la proposta de “finançament singular” feta per ERC i recollida pel president del govern central, Pedro Sánchez, Rodríguez ha defensat que “cal millorar el finançament” i que “ha de ser just per finançar els serveis públics”, però ha rebutjat que “Catalunya tingui privilegis per davant de les altres comunitats”. “Jo tremolo quan parlen de singular. Què significa? Vol dir que a Catalunya ha d’haver-hi un sistema de finançament al marge de les comunitats de règim comú? Nosaltres no hi estem d’acord”, ha insistit el popular.

Preguntat sobre els contactes amb Junts, el secretari general del PPC ha dit que “sempre intenten” que hi hagi “canals de diàleg”, però que “en aquests moments és impossible” que hi hagi “canals de negociació”. Pel que fa a l’eventual retorn de Carles Puigdemont pel debat d’investidura, ha assegurat que “no s’ho creu”, perquè “fa molts anys que enganya la majoria dels catalans”.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari