Quina sorpresa ha donat Anna Navarro, el “gran” fitxatge de Puigdemont, al seu canal de X?

Que ha canviat la seva etiqueta. Ja no és la simpàtica @annapapallona amb què ens va rebre quan es va presentar com a candidata número 2 de la llista de JuntsxCatalunya que va encapçalar Carles Puigdemont a les eleccions al Parlament del passat 12 de maig. Des de fa uns dies, la seva etiqueta és molt més seriosa: @NavarroDescals. Es veu que això d’annapapallona no feia per una diputada al Parlament de Catalunya que, en teoria, hauria de substituir Puigdemont si aquest tingués problemes de salut o judicials per exercir com a líder de Junts al Parlament.

De tota manera, a Anna Navarro i Descals (Schlegel) no li han reservat cap càrrec destacat al grup parlamentari de Junts. Per president del grup han triat Albert Batet i per portaveu, Mònica Sales. Quant al portaveu adjunt i els adjunts als portaveus, han nomenat Josep Rius, Lluís Puig, Joan Canadell, Francesc de Dalmases, Salvador Vergés i Jeannine Abella. Total, que el gran fitxatge de Puigdemont per les eleccions al Parlament s’ha quedat com diputat de base.

Anna Navarro ja no és @annapapallona a X però manté la presentació que tenia abans de canviar l’etiqueta: “Catalana i nord-americana. Executiva i inversora. Tech founder. Creu de Sant Jordi. Orgullosa del meu país, Catalunya”. Segueix a uns 9.000 usuaris i a ella la segueixen uns 17.500.

(Visited 757 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari