Què farà Tomàs Molina ara?

Tomàs Molina

L’icònic presentador del temps de TV3, Tomàs Molina, s’ha quedat a les portes de ser eurodiputat. Era el número quatre de la llista d’Ara República, coalició d’esquerrers formada per ERC, EH Bildu, BNG i la formació illenca, Ara Més, i n’han tret tres. Això no obstant, segons l’acord subscrit per aquests partits, Molina podrà ser eurodiputat a la segona part del mandat, probablement del 2027 al 2029. Ho confirmava en una entrevista al Catalunya Nit de Catalunya Ràdio.

I fins llavors, què farà Molina? De fet, i malgrat concórrer a les eleccions europees per ERC, Molina ha continuat sent el cap de Meteorologia de TV3 i Catalunya Ràdio. Ell mateix assegurava al programa que no hi veu cap incompatibilitat. Manel Alías, presentador del programa, li recordava que ell no podria haver fet el mateix pas perquè el llibre d’estil de la CCMA ho prohibeix als periodistes de la casa perquè han de mantenir la neutralitat. Com que Molina és home del temps, se salva.

Molina confirma que tornarà a presentar el temps: “Suposo que sí perquè soc un treballador. Encara n’hem de parlar, però em costaria que algú m’argumentés per què no puc tornar a sortir a explicar si demà plourà o no. Quina diferència hi ha en el pronòstic? Tornaré a fer pantalla i no crec que els espectadors em vegin ara d’una altra manera“. A pesar del que argumenta, durant la campanya es va apartar de la televisió.

El meteoròleg ha protagonitzat algun dels moments més curiosos de la campanya electoral europea. Com quan va prometre que intentaria “posar TV3 a Eurovisió”, o més recentment, quan va saltar amb paracaigudes, juntament amb la cap de cartell, Diana Riba, per alertar sobre la contaminació atmosfèrica. La tornada de Molina a la presentació del temps és una bona notícia, almenys pel programa de sàtira política Polònia.

(Visited 393 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari