Asens avisa el PSC que el dret a l’habitatge serà “una exigència irrenunciable” per formar govern

El candidat dels comuns el 9-J carrega contra els socialistes i Junts per tombar el decret per regular el lloguer de temporada

    El candidat de Comuns Sumar a les eleccions europees, Jaume Asens, durant un acte de campanya a l'Hospitalet de Llobregat (ACN)

    El candidat de Comuns Sumar a les eleccions europees, Jaume Asens, ha llançat un avís als socialistes de cara a les negociacions per formar govern a Catalunya: “Volem que el PSC sigui conscient que hi ha exigències de primera necessitat, i nosaltres no renunciarem a aquestes exigències; una d’elles és l’habitatge”, ha advertit aquest divendres, des d’un acte de campanya a l’Hospitalet de Llobregat.

    En aquest sentit, Asens ha criticat la decisió del partit d’Illa de contribuir a tombar el decret de l’executiu català per regular el lloguer de temporada. “Junts i el PSC tenen la cara de ciment armat”, ha subratllat, tot lamentant que la falta de regulació és “barra lliure per a l’especulació massiva”. En aquest context, el dirigent dels Comuns ha carregat contra “la pinça entre Junts i el PSC” per fer caure la regulació del lloguer de temporada i ha defensat que “hem de fer la nostra pròpia pinça davant la sociovergència”.

    A propòsit d’això, Asens ha reivindicat la importància de “plantar cara a l’especulació” en les eleccions europees i ha demanat el vot per la seva formació. “O guanya l’Europa de l’asfalt i els fons voltor o bé l’Europa que defensa el dret a l’habitatge que vol regular els lloguers de temporada”. Així, ha lamentat que el PSC “posi catifes vermelles” a l’especulació i s’ha mostrat convençut que la pressió dels Comuns pot fer canviar de parer els socialistes. “Ens avala que aquests anys hem aconseguit coses que el PSC deia que no faria i que ha acabat fent”, ha resumit.

    (Visited 23 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari