Pere Aragonès insisteix que cal un finançament singular

Treu pit del llegat econòmic en la inauguració de la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

Pere Aragonès a la Trobada Empresarial al Pirineu

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, ha insistit aquest dijous en la necessitat d’un finançament singular per a Catalunya.

Aragonès ha recordat que hi ha un “ampli consens” entre els principals actius econòmics del país i multitud de posicionaments públics per implementar un nou model en el qual Catalunya “recapti, gestioni i liquidi” tots els impostos amb l’objectiu “d’adaptar-los a les necessitats de la societat catalana”. “Estic convençut que ningú vol una Catalunya limitada”, ha manifestat.

Aragonès ha fet aquestes declaracions en la inauguració de la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu a la Seu d’Urgell. També ha aprofitat l’ocasió per treure pit del llegat econòmic. “El país està millor”, ha dit.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari