El fiscal general vol celebrar una Junta de Fiscals sobre la llei d’amnistia dimarts vinent

La trobada es farà si finalment els fiscals del procés confirmen la seva discrepància amb el seu cap

Seu de la Fiscalia General de l'Estat

El Fiscal General de l’Estat (FGE), Álvaro Garcia Ortiz, ha demanat aquest dijous als fiscals de sala -una trentena de noms de la cúpula fiscal al Suprem, l’Audiència Nacional o el TC, entre d’altres- que es reservin dimarts vinent per a la possible celebració d’una junta per tractar l’aplicació de la llei d’amnistia.

Aquesta trobada, que encara no està formalment convocada, es produirà si finalment els quatre fiscals del procés confirmen la seva oposició a aplicar la norma.

Segons fixa l’article 27 de l’estatut del Ministeri Públic, la reunió de la junta es pot pronunciar en cas de desavinença entre un fiscal i un superior, com es dona en aquest cas, tot i que la decisió final sobre l’aplicació de la llei la mantindria Garcia Ortiz.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari