Carrizosa, sobre el declivi de Cs: “No hauríem d’haver enviat Arrimadas a Madrid”

El candidat del partit taronja espera "tornar a batre" les enquestes i confia a entrar al Parlament

El candidat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, al col·loqui del Nueva Economía Fórum (ACN)

El candidat de Ciutadans (Cs) el 12-M, Carlos Carrizosa, confia encara en una “entrada inesperada” de la seva formació al Parlament després de les eleccions catalanes, malgrat l’actual moment de debilitat. En un col·loqui al Nueva Economía Fórum, Carrizosa ha explicat que el punt d’inflexió va ser la marxa d’Inés Arrimadas després de la victòria electoral del 2017, i ha apuntat que “no hauríem d’haver enviat Inés Arrimadas a Madrid”. De fet, han passat de ser primera força fa set anys a pràcticament desaparèixer del Parlament, si es compleix la previsió de les enquestes.

Carrizosa ha detallat que llavors es va pensar que era el moment de “desembarcar” a la capital espanyola per canviar el Govern de l’Estat, però que es van equivocar. A més, ha admès ara, passats els anys, que el partit no va saber administrar com tocava la victòria electoral de 2017. Aquell triomf, ha explicat, comprometia massa i no es va saber detectar. Per això el partit va voler traslladar el focus a Madrid, amb la sortida d’Arrimadas de Catalunya per fer-la la cara visible de la formació al Congrés, però “molta gent es va sentir abandonada”, ha detallat Carrizosa.

Conscient ara de l’efecte que va provocar la marxa d’Arrimadas, el candidat de Ciutadans s’ha compromès a fer política només a Catalunya i ha dit que, passi el que passi el 12-M, no farà política “a cap altre lloc que no sigui Catalunya”. Sobre la cita electoral, Carrizosa creu que molta gent se’n pot endur una sorpresa amb la formació taronja: “Les enquestes mai ens han donat els resultats que hem obtingut i esperem tornar-les a batre”, ha assegurat. Per aconseguir-ho, Carrizosa crida als votants de 2017 que s’han passat a l’abstenció i també als descontents amb PP i PSC perquè no es deixin influir per unes enquestes que “pesen en l’ànima”.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari