Puig s’estrena oficialment a borsa amb pujades del 4%

La sortida de la multinacional és la més gran d'una empresa catalana des del salt de Cellnex el 2015

Marc Puig, president executiu de Puig - Foto: ACN, Aina Martí

Puig s’ha estrenat oficialment a borsa amb les accions a 25,5 euros, marcant una pujada del 4% d’inici que han anat oscil·lant després. La tradicional cerimònia del toc de campana l’ha executat el president executiu, Marc Puig, aquest divendres, a les 12 hores, a l’edifici de la Borsa de Barcelona.

La multinacional de perfumeria i cosmètica catalana, amb 110 anys d’història, ha fet el salt amb una valoració de més de 13.920 milions d’euros, efectuant així la sortida al mercat borsari europeu de més volum de l’any.

El debut a borsa del gegant propietari de marques com Paco Rabanne o Carolina Herrera, que arriba al parquet com a candidata a entrar a l’Ibex-35, és la més gran d’una empresa catalana des del salt de Cellnex el 2015. La borsa espanyola no veia un debut d’aquesta magnitud des del salt d’Aena el 2015.

La previsió amb què treballa Puig és que la família conservarà el 71,7% dels drets econòmics de la societat i el 92,5% dels drets de vot, difon l’ACN. El màxim dirigent de la companyia ha agraït el suport massiu dels inversors des que van anunciar la intenció de convertir-se en una empresa cotitzada. Un dels inversors és CriteriaCaixa, que va comprometre una inversió de 425 milions, corresponent al 3,05% del capital.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari