CCOO i UGT celebren com una “decisió coherent” la continuïtat de Sánchez

Els sindicats expressen rebuig a les "actituds antidemocràtiques" que atribueixen a "la dreta i la ultradreta"

El secretari general d'UGT, Camil Ros, i el secretari general de CCOO, Javier Pacheco

CCOO i UGT han celebrat la continuïtat de Pedro Sánchez al capdavant del Govern d’Espanya, anunciada aquest dilluns al matí. “És una decisió encertada i coherent amb una legislatura que ha d’obrir tot un ventall de reformes estructurals progressistes”, ha assenyalat el secretari general de CCOO, Javier Pacheco.

“La continuïtat de Sánchez és una bona notícia perquè no podia ser que la difamació i la mentida de la dreta i la ultradreta tombessin allò que van decidir les urnes”, ha afegit el secretari general de la UGT, Camil Ros, que ha reclamat a la ciutadania “un rebuig total d’aquestes actituds antidemocràtiques”. A més, Ros ha recordat que Sánchez ha tingut “un paper determinant” en el procés de diàleg a Catalunya “que ha de continuar”, recull l’ACN.

El dirigent de la UGT a Catalunya ha afegit que “ha de seguir el procés de diàleg social i de recuperació dels drets laborals. Per tant, esperem que el diàleg, la mobilització i els acords continuïn amb més drets i més democràcia”, ha reblat el secretari general de la UGT de Catalunya.

“Una democràcia que també necessita un procés de regeneració i un paquet de reformes legislatives que acabin de desbloquejar els aparells del procés judicial i reforçar els mecanismes de la lluita contra la corrupció”, ha puntualitzat el secretari general de CCOO de Catalunya, segons la mateixa informació. “A les portes del Primer de Maig, volem fer un crit a la ciutadania per animar a reforçar els mecanismes de regeneració democràtica, per continuar impulsant els paquets de reformes de caràcter social i per assolir la plena ocupació”, ha conclòs Pacheco.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari