Els líders nacionals desembarquen a Catalunya per tancar la campanya del 12-M

Pedro Sánchez i Santiago Abascal aniran a Barcelona, Alberto Núñez Feijóo a l'Hospitalet i Yolanda Díaz a Cornellà

Pedro Sánchez (PSOE), Alberto Núñez Feijóo (PP), Yolanda Díaz (Sumar) i Santiago Abascal (Vox)

La campanya electoral del 12-M acaba aquest divendres, i els líders nacionals dels partits es desplacen a Catalunya per donar suport als candidats autonòmics en els darrers actes.

Pel que fa al PSC, formació que segons indiquen totes les enquestes guanyaria les eleccions, el candidat Salvador Illa farà el tancament de campanya a les 19 hores al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona, acompanyat del líder del PSOE i president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Com els socialistes, la ultradreta de Vox tancarà la campanya a la capital catalana, concretament a la plaça Artós, a les 20 hores. El candidat català Ignacio Garriga estarà a l’acte juntament amb el president del partit, Santiago Abascal, i el candidat a les europees, Juan Carlos Girauta.

El PPC, per la seva banda, durà a terme l’acte de fi de campanya a l’Hospitalet de Llobregat, a les 19 hores. El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, clausurarà el míting del candidat Alejandro Fernández, a qui també acompanyarà la secretària general del partit, Cuca Gamarra.

La candidata de Comuns Sumar, Jéssica Albiach, farà el tancament de campanya a Cornellà de Llobregat, en un acte que començarà a les 18 hores i en el qual també assistirà la líder de Sumar i vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, així com el ministre de Cultura, Ernest Urtasun.

ERC, amb el candidat Pere Aragonès, celebrarà el darrer acte electoral a Tarragona, a les 19 hores, on també hi seran presents el líder del partit, Oriol Junqueras, i el portaveu de la formació al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián. La secretària general, Marta Rovira, hi participarà per videoconferència.

El candidat de Junts, l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, tancarà la campanya a Elna (França) a les 19:30 hores.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari