Grifols defensa la transparència dels seus comptes, però admet que n’hauria pogut informar “una mica millor”

La multinacional es compromet a ser més "clars" en el futur

Pla general de la seu central de Grifols, situada a Sant Cugat del Vallès

El conseller delegat de Grifols, Nacho Abia, ha defensat que “sempre” ha existit “transparència” en els comptes de la companyia i s’ha compromès a ser més “clars” de cara al futur. “Si et miraves amb detall els nostres comptes anuals, ho trobaves tot, el que potser ho hauríem pogut fer una millor“, ha reconegut el directiu aquest divendres a TV3, recull l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

“De cara al futur haurem d’invertir una mica més i generarem més caixa i amb tot això aproximarem el tema del deute perquè tothom estigui tranquil”, ha afegit aquest responsable de la multinacional farmacèutica d’origen català, que ha celebrat aquest dijous el 50è aniversari de la planta de Clayton (Carolina del Nord, EUA), que la companyia considera el seu vaixell insígnia, ja que és on hi fabrica al voltant del 40% de la producció total de medicaments a escala mundial.

Abia és el conseller delegat del gegant especialitzat en hemoderivats des d’aquest mes de febrer, quan es va decidir separar la gestió de la propietat, una decisió arran de la qual la família Grífols va deixar les funcions executives, adoptada després que esclatés l’escàndol sobre la suposada manipulació dels comptes, assenyalada per un informe de Gotham City Research.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari