El govern català presenta al·legacions a totes les denúncies per haver fet un ús electoral de l’executiu

Plaja assegura que tot s’ha fet “d’acord amb el marc legal” i respectant “les limitacions” del marc electoral

Reunió setmanal del Consell Executiu del govern català (Govern / Rubén Moreno)

La portaveu del govern català, Patrícia Plaja, ha explicat aquest dimarts que l’executiu que presideix Pere Aragonès ha presentat al·legacions a totes i cadascuna de les demandes que han presentat diversos partits de l’oposició per fer un suposat ús electoralista de les institucions catalanes en diferents actes aquestes darreres setmanes, en període preelectoral.

En la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu, Plaja ha defensat aferrissadament el paper del govern català i d’Aragonès, i ha afirmat que “tot s’ha fet d’acord amb el marc legal”. “Hi ha limitacions, les tenim en compte i les respectem. No s’ha fet ni més ni menys del que es podia fer”, ha assegurat la portaveu. Plaja, a més, ha remarcat que tot i estar en període electoral, “el Govern està en funcions, és plenament operatiu i ha de seguir treballant i desplegant l’acció de govern, adaptant-se al marc legal”.

En referència a les denúncies rebudes, la portaveu ha explicat que una d’elles, presentada pel PP per la proposta de referèndum avalada pels informes de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern (IEA), ha estat arxivada. El motiu del rebuig és que es va presentar abans que l’acte tingués lloc, i no s’entra en el fons de la qüestió.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari